Alla inlägg den 26 januari 2014

Av manhofs - 26 januari 2014 21:19

Vintern fortsätter att hålla sitt lilla grepp om Stockholm   men det är tunt med snö. Tycker jag har skottat ganska mkt, men såklart det var lätta duniga flingor som nog inte täcker så mkt.


 


Drog av växthuset och uterumstaket. Det var lite väl högt att klättra upp där   och väldigt halt så till nästa år måste jag komma på en ny lösning. Tror jag har ett bra ide redan nu   


     


Ute i skogen kan man glömma att åka skidor utan man får ge sig ut på åkrar som är rätt plogade av bonden i höstas, annars sticker sten och frusen jord upp.


 

Under förra veckan satte Porsche igång att tränas i drag igen med matte stavgåendes bakom. Igår gav vi oss ut till V-H och åkern för att köra drag med skidor men det var nog ett 20 tal jägare ute som jagade rådjur    Dom var väldigt trevliga och hjälpsamma och lät mig åka på min åker så flyttade dom över sida och jagade på andra sidan    Av blodet att döma hade dom redan fält 2 st på min sida.



 


Porsche var inte så impad av att köra drag igen min lilla latmask    Och Lizzie var sur över att förlorat sin plats bredvid Gucci i ledet, så det var lite rörigt innan jag fick fason på spannet. Svårkört och kallt men ack så nöjd jag är över att huvudlaget få åka lite skidor iår   


 


Annars finns det inte så mkt syssloratt göra dessa kalla och mörka tider. Tittade på vinterstudion och sydde ett gäng med trasiga handskar mm. Ganska mysigt med en kopp kaffe och bra på TV.


   


Tiger vill inte ägna sig åt ngn syssla mer än att sova sig igenom vintern     


 


Dogsen roar sig vad jag än hittar på ute   


     


Eller så studerar dom matte och hennes sysslor   


 


Thats all floks.

Ny vecka med nya turer....väldigt lååånga turer väntar   


                                                  
               Ciao / Susan


-

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13 14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2014 >>>

Tidigare år

Senaste inläggen

Arkiv

Translate


Ovido - Quiz & Flashcards