Alla inlägg den 25 september 2013

Av manhofs - 25 september 2013 22:48


Hösten knackar på dörren och jag öppnar mer än gärna. Jag älskar hösten med allt vad det innebär med tända ljus, öppna brasor, varma bad i badkaret och framför allt mera tid för annat än trädgården   . Jag spenderar så många timmar varje dag med fingrarna i myllan så det är en lättnad när jag inte måste vattna, inte behöver rensa ogräs eller klippa gräset.


Men redan efter jul börjar jag fundera på nya frön att så   och projekt i trädgården jag ska förverkliga. Jag fattar inte varför jag hela tiden måste hålla på att skapa ngt i min trädgård ?


Skulle ju trivas väldigt bra med naturtomt men det är snart ingen natur kvar   utan överallt ska jag bygga damm, grillplats, frukt trädgård, lusthus osv


Igår sken solen korta stunder medans längre stunder öste regnet ner följt av hård vind så det blev mestadels höstpynt nere i växthuset.


 

Mysigt att kika ut genom sitt fönster och mötas av lite pynt   



 

 


Fick bara 3 små prydnadspumpor   men en jäkla massor av stora, det blir sällan som man tänkt.


 


Tomtarna mm åkte in i gamla kaninhuset och får vinka från dörren fram till i vår   


 


Klippte ner och bar in många sommarblommor. I morgon ska jag städa ur växthuset och förbreda för vintern   


 


Böt veckobild på brevlådan   


 


Undrade var det var för skata som åt upp mina få äpplen   , tog Gucci bar gärning  


         


Nu drar det kallt från golvet så jag la ut alla gamla mattor jag fått. Gör en hel del faktiskt men  inte så snyggt.spelar mig ingen roll    och jag ska se om ngn kompis har hallmattor dom ska kasta på mellan 3-5 meter så blir det helt tätt.Tänkte först köpa konstgräs att rulla ut som inte är så dyrt men så fick jag höra att katter kunde använda det som wc   , nä då fick det bli lapptäcke.


 


 


Gillar inte dessa tama färger på pelargonierna. Mårbacka och lax så jag får se om jag låter dom frysa bort. Jag föredrar eldigare färger men dom är vackra trotts att jag nyss klippt ner dom till hälften. Örthyllan ska jag plantera om i. Ganska häftigt när jag lagar mat att ha helt färska örter att klippa av. Persilja, koriander, timjan och pepparmynta .


Ja även om det regnar kan man få lite gjort




                                        So long / Susan   

Tidigare månad - Senare månad

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24 25
26
27
28
29
30
<<<
September 2013 >>>

Tidigare år

Senaste inläggen

Arkiv

Translate


Ovido - Quiz & Flashcards